OM OSS

Mikalsen Maskin

Mikalsen Maskin AS ble grunnlagt i 2016 og har på kort tid opparbeidet seg Sentral Godkjenning for Utførelse av Veg- og grunnarbeider i tiltaksklasse 1. Godkjenningsmerket som bevis på kompetanse kombinert med en omfattende maskinpark gjør at Mikalsen Maskin AS enkelt kan utføre nødvendig grunnarbeid ved opparbeidelse av tomt, veiarbeid og andre tjenester som snøbrøyting og riving.

Mikalsen Maskin AS er ledet av Daglig Leder Andreas Sandvik Mikalsen som etter 7 år i bransjen tok avgjørelsen av å grunnlegge eget firma og fokusere på prosjekter i nærområdet på Sørøya i Vest-Finnmark. Dette gir Mikalsen Maskin stor fleksibilitet i arbeidet og muliggjør utførelse av både store og små prosjekter for privatkunder samt større bedriftskunder.

Kundens trygghet

Hos Mikalsen Maskin AS er kundens behov og ønsker alltid i hovedfokus. Vi er lidenskapelig opptatt av arbeidet vi utfører og oppfyller alltid kundens forventninger så godt som mulig. Du skal føle deg godt tatt vare på gjennom kontinuerlig oppfølging og ekspertmessig rådgivning. Sist, men ikke minst, skal du som kunde være trygg på at Mikalsen Maskin utfører ditt prosjekt etter angitt lovgivning, byggekrav og retningslinjer.

Vi innehar selvfølgelig Sentral Godkjenning, og kan skilte med en variert maskinpark. Har du spørsmål om tjenester eller hva vi kan gjøre for deg, er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt.